“Een jaar geleden ben ik gestopt met voor een baas te werken, omdat ik meer flexibiliteit zocht. Ik ben toen gaan freelancen en ben op reis gegaan naar Midden-Amerika. Heel gaaf! Toch miste ik wat in het freelance leven, bijvoorbeeld het werken met teamgenoten en voor grote klanten. Ik wilde wel weer aan de bak voor een baas. Maar wel ergens waar ik écht op mijn plek zou zitten. Nu is het als developer natuurlijk voor het uitkiezen in de huidige banenmarkt. Ik maakte een top 20 van bedrijven, en WAUW kwam in de top drie. Na een aantal gesprekken en een meeloopdag wist ik het: hier wil ik werken. Mijn tip is dan ook als je overweegt hier te komen werken, om dan eens een dagje mee te lopen. De feiten spreken voor zich dus ervaar het en kom erachter of dit de plek is voor jou.”

Veluwse nuchterheid, maar de kracht en kennis van de Randstad: best of both worlds

“WAUW is heel flexibel: in werktijden, op welke locatie je werkt, in het indelen van je werkzaamheden. Daarnaast is het team waarin je terecht komt heel fijn. Het is totaal geen corporate bedrijf, en de mensen die er werken zijn gezellig, bevatten een dosis veluwse nuchterheid en zijn goed in wat ze doen. Wat voor mij ook belangrijk is, is dat het kantoor er goed uitziet. Dat zit bij WAUW wel goed met de industriële look en alle planten. Nu houd ik zelf erg van planten. Zelf heb ik 50 planten staan in een kleine studio, dus dat zegt wel genoeg. Misschien heeft dit ook wel meegespeeld met mijn keuze voor WAUW, haha!”

“Nog voordat ik officieel bij WAUW begon, werd ik al gevraagd of ik mee wilde doen met WAUW’s hardloopactie voor Serious Request. Hierbij renden we in estafettevorm van Harderwijk naar Amersfoort, en ik rende dus ook een stuk mee. Super leuk om zo iedereen alvast te leren kennen en gelijk een warm ontvangst. Je merkt hierdoor wat voor club het is. Menselijk met een vleugje Veluwse nuchterheid. Maar wel met de kracht en kennis van de Randstad. Wat mij betreft best of both worlds.”