“Je krijgt heel veel vrijheid bij WAUW, en daarbij verantwoordelijkheid. Wel met het gevoel dat er een gedegen ondersteuning is. Je weet dus dat je ergens op kunt terugvallen. Dat is erg fijn. Doordat alle projecten in-house worden opgepakt en uitgevoerd, werk je samen aan een sterker merk. Ik geloof dat doordat we intern onze krachten bundelen, hierdoor ons werk sterker is. Natuurlijk heb je altijd een spanningsveld tussen iets maken voor een keiharde conversie of een mooie visuele uiting. Waar we dus samen naar kijken is wat de doelstelling en wie de doelgroep is. Wat raakt het meest? Erg leuk en uitdagend om daar samen mee bezig te zijn.”

Leuk en uitdagend: het spanningsveld tussen een keiharde conversie en een mooie visuele uiting.

“Bij WAUW hebben ze natuurlijk een bepaalde visie, maar we kunnen zelf ook onze visie en ideeën aandragen. Dat vind ik heel fijn en leuk. De organisatie groeit momenteel snel, en daardoor jijzelf ook. WAUW is een plek waar je je ambitie kunt waarmaken. De route is niet voor je uitgestippeld. Je moet zelf aangeven waar je interesses liggen en wat je wilt doen. Samen stippel je het dan verder uit. Het kan hierdoor zijn dat ze een afslag met je nemen die ze bij een ander niet hadden gemaakt. Dat maakt het heel fijn en persoonlijk.”

“Ik heb niet het gevoel dat ik naar werk ga. Je krijgt hier de vrijheid om aan te geven wat je leuk vindt, maar ook wat je niet leuk vindt. Hier wordt serieus mee omgegaan en er wordt dan ook gekeken naar hoe dit kan worden opgevangen. Bijvoorbeeld door iemand aan te nemen die daar juist wel blij van wordt. Natuurlijk kun je niet altijd dingen doen die je leuk vindt, maar ik heb zelf het gevoel dat ik aan het hobbyen ben. Het helpt natuurlijk extra dat het team ook zo gezellig is. De ‘Glow up the night’-run die we deden om geld in te zamelen voor Serious Request is hier metaforisch voor. Zo vanuit een teamgedachte en onwijs leuk en gezellig. Dat je het samen doet”