“Toen ik bij WAUW als afstudeerstagiair begon, mocht ik al veel meewerken. Hierdoor kwam ik erachter dat ik online marketing echt leuk vind. Online marketing is natuurlijk erg breed, dus houd ik mij als junior nu allround bezig met de diensten. Zo kom ik er steeds meer achter wat ik écht leuk vind. WAUW support mij hier ook echt in. Ik mag en kan alles doen en ontwikkelen. Ik word dus niet beperkt. Wil ik eens meekijken op de designafdeling of dat iets voor mij is? Geen probleem, die kans krijg je namelijk. Dat vind ik heel leuk en fijn.”

Het is geen ‘basic’ kantoorbaan

“Ik moet nog veel leren en ontwikkelen als junior. Hierin word ik zeker uitgedaagd, maar ook goed geholpen. Als ik er even niet uit kom, kan ik altijd met een specialist of iemand anders zitten om te leren hoe ik iets moet aanpakken. Vooral bij nieuwe dingen heb ik hier behoefte aan, en krijg ik dus ook deze mogelijkheid. Wel moet je hier zelf de leiding in nemen. Zelf vind ik het fijn dat ik de uitdaging mag opzoeken. Over social media weet ik bijvoorbeeld al aardig wat, maar als ik kansen zie in een nieuw platform, word ik gestimuleerd om mij hierin te verdiepen. Je wordt serieus genomen, of je nu stagiair of senior bent. Iedereen mag zijn of haar ideeën delen.”

“Ik ga, oprecht, elke dag met plezier naar m’n werk. Er is echt nooit een dag dat ik echt geen zin heb. Ik vind het altijd weer heel leuk om naar werk te gaan en om mijn collega’s te zien. Het is altijd zo gezellig. Op een gegeven moment zijn het ook niet alleen meer collega’s, maar ook je vrienden. Het teamgevoel is heel sterk. Ik vind het dus echt geen basic kantoorbaan. Je kunt namelijk zo jezelf zijn. Als persoon, hoe je je kleedt, hoe je je voelt. Dat vind ik super fijn bij WAUW.”